Jdi na obsah Jdi na menu
 


3. 6. 2007 - Provider mi oznamuje, že se k tomuto WebÚčtu nikdo dlouho nepřihlásil a že mi tudíž tento účet asi zruší. To ne! Není u nás nic nového, tak zkrátka nepíšeme ani netvoříme. A taky není tolik času jako dřív... ale co nevidět to napravíme, pane Správče účtu!


25. 12. 2006 - Stránek se ujal nový (nezkušený) WebMaster; nechal se slyšet, že o ně bude s láskou pečovat a že se bude snažit to původní autorce a projektantce (Jaruško, ještě jednou díky!) moc nekazit. Předpokládá ovšem, že bude pod soustavnou kontrolou a že mu bude ruka vedena alespoň na dálku. Pokud se mu však práce bude posléze dařit, vůbec neodmítá slůvka chvály (je naštěstí ve věku, kdy už chvála do hlavy tak rychle nestoupá).


24. 12. 2006 - Přeji všem návštěvníkům mých internetových stránek krásné prožití vánočních svátků a spoustu dobrůtek a hraček pod stromečkem.

Vaše Sárinka

Obrazek

13. 12. 2006 - Pomáháme opuštěným boxerům Boxeři v nouzi

10. 12. 2006 - Přidány Sárinky historky

15. 11. 2006 - Dnes jsme provizorně spustili Sárinky stránky. Na webu budeme nadále pracovat a přidávat novinky, fotečky a další zajímavosti ze života německé boxerky Sáry...